Avio karta Niš Tivat JAT

Treba mi avio karta Niš Tivat JAT avionom u avgustu. Da li lete avioni direktno tada? I koliko košta karta. Hvala. Isail Ljatifi, Podujevo

Posetilac: Isail Ljatifi, Podujevo
Datum: 27.05.2019
Grupa: Avio karte

Avio karta Niš Tivat JAT

Poštovani gospodine Ljatifi,

Kompanija Air Serbia će imati direktne letove od jula na liniji avio karta Niš Tivat JAT! U avgustu će letovi na liniji avio karta Niš Tivat JAT po redu letenja, koji je podložan promenama, saobraćati svakog ponedeljka, petka i nedelje u oba pravca. Cena povratne avionske karte na liniji avio karta Niš Tivat JAT se može kupiti po ceni OD 59 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Za sve dodatne informacije u vezi avio karta Niš Tivat JAT možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš-Tivat-Niš

Po planiranom redu letenja, koji je podložan promenama, avio karta Niš Tivat JAT tj. avion na toj liniji će saobraćati svakog ponedeljka, petka i nedelje u oba pravca. Da bismo Vam dali preciznu informaciju kada će se letovi održati potrebno je da nam kažete tačne datume putovanja.

Putno zdravstveno osiguranje za putoanje u Crnu Goru

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji avio karta Niš Tivat JAT bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Tivtu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

  

Rezervacija i kupovina avionske karte na relaciji Niš-Tivat-Niš

INFOBOX[1]